Marmaris

  • Destination: Tyrkiet

Marmaris har gennem de sidste 20-30 år vokset sig fra at være en lille stille fiskerby til i dag at være en moderne ferieby for charterturister fra hele verden. Her finder du, hvad du skal bruge til en rigtig dejlig ferie. Her er både noget for familiens yngste og ældste, for de forelskede par, for dem som bare vil slappe af ved stranden og for dem som vil danse hele natten og vandre i bjergene om dagen. Der er ikke noget at sige til, at Marmaris i dag er et af danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet.

Byen er omkranset af høje bjerge, og på turen fra lufthavnen får du den mest fantastiske udsigt over byen og den smukke bugt. Marmaris ligger i det, man kalder det grønne hjørne af Tyrkiet, og naturen her er underskøn. Bjergene er beklædt med duftende fyrretræer, og i dalen, hvor byens liv pulserer, finder du eksotiske frugttræer og skønne blomster alle vegne. På markedspladsen kan du købe friskhøstede vandmeloner og nyplukkede appelsiner – og det smager ganske anderledes end den frugt, som bliver transporteret til Danmark.

Byens hovedgade strækker sig fra Atatürk Boulevarden helt ud til bjergene ved Icmeler i Vest. På begge sider af hovedgaden finder du butikker og barer og med alle mulige forskellige tilbud til turister. Lige meget, hvor du bor i Marmaris, har du ikke langt til indkøb og gode spisesteder. Langs strandpromenaden, der følger den samme rute bare helt nede ved vandet, finder du endnu flere restauranter og barer, og her er en charmerende stemning i de varme sommeraftener.

Stil os et spørgsmål