Bodrum

  • Destination: Tyrkiet

Velholdte, hvidkalkede huse, en marina i international klasse, tyrkisk byliv og skønne, grønne omgivelser byder dig velkommen til Bodrum – tyrkernes eget foretrukne feriested. Stemningen er imødekommende og beboerne gæstfri, og hvad enten du søger afslapning og hyggelige familiestunder eller aktive feriedage med vandsport, udflugter og byture, tilbyder Bodrum det hele.

Historieinteresserede bør naturligvis ikke snyde sig selv for at slå vejen forbi Mausoleet i Bodrum, der betragtes som et af verdens syv vidundere. Derudover giver et besøg på Skt. Petersborgen midt i byen et godt indtryk af Johanitterriddernes liv i Bodrum for 500 år siden. Her findes også et museum for undervandsarkæologi, og borgen danner desuden ramme om koncerter i sommermånederne.

Bodrum har en lille strand i centrum, men det anbefales at lægge vejen omkring dolmusstationen, hvor du finder gode forbindelser til strandene langs halvøens kyst. Vågner du først rigtigt, når dagen svinder og natten begynder? Så er Bodrum det helt rigtige sted for dig – her har du Tyrkiets bedste natteliv inden for rækkevidde. Her er jazz-klubber med live bands, små dansesteder med lokal folkemusik og mavedans, internationale barer med omfattende drinkskort og hits i højttalerne samt to af Europas største diskoteker, Halikarnas og Catamaran, hvor du kan danse med tusinder af andre indendørs, udendørs eller på en flydende kæmpekatamaran, indtil stjernerne må vige for solens første stråler.

Stil os et spørgsmål