Belek

  • Destination: Tyrkiet

Belek er et sandt paradis for golfspillere! Her, hvor den evigt grønne pinjeskov møder det blå Middelhav, ligger en række fantastiske mesterskabsbaner, designet af førende golfarkitekter og tidligere topspillere. Fairways skærer sig på smukkeste vis igennem pinjeskoven, og ved mange af hullerne er søer og strategisk placerede fyrretræer i spil. Området er let kuperet, dog uden de store højdeforskelle. På en kyststrækning på kun 20 km. ligger ikke mindre end 14 golfbaner med tilsammen 288 huller.

Om du er begynder eller øvet golfspiller, er vi sikre på, at du vil finde udfordringer i terrænet. Imellem havet og skoven ligger en bred og dejlig sandstrand, hvor en perlerække af Tyrkiets bedste luksushoteller er opført.

Atmosfæren er rolig med et strejf af elegance, hvor du end bevæger dig. Inden- som udendørs byder hotellerne på faciliteter for enhver smag – både børn og voksne vil finde underholdning og aktiviteter til det meste af døgnets timer året rundt. Antalya ligger ikke længere væk, end at du kan tage en dagstur til centrum, hvis du får lyst til at se de mange historiske seværdigheder eller gå på opdagelse i basarerne og de gode handelsgader.

Stil os et spørgsmål